تمامی تجهیزات در پخت کباب بر روی کیفیت نهایی کباب ها تاثیر دارند، ولی در این میان کیفیت کباب پز بیشتر از بقیه اهمیت دارد به دلیل اینکه باید حرارت به صورت کاملا یکنواخت در تمام بخش ها و نقاط کباب پز پخش شود و لازمه این کار داشتن یک کباب پز استاندارد و مناسب است، کیفیت متریال استفاده شده در ساخت کباب پز ، استاندارد بودن و مناسب بودن آنرا تعیین میکند.


یکی دیگر از فاکتور هایی که در خرید کباب پز گازی صنعتی بسیار اهمیت دارد ، راحتی نظافت و در صورت نیاز شست و شوی آسان آن است. متریال مورد استفاده در ساخت آن، تاثیر مستقیم بر سهولت در نظافت آن دارد. دستگاههای ساخته شده از ورق استنلس استیل 304 به دلیل ضد زنگ بودن و دارا بودن خاصیت ضد خوردگی دارای سطح یک دست و بدون منافذ میکروسکوپی هستند که باعث می شود لکه های چربی و دوده به راحتی از روی کباب پز پاک شود و آثاری از آلودگی روی کباب پز باقی نماند.


کاربرد کباب پز صنعتی یا سنتی گازی

کباب پز سنتی یا کباب پز گازی در رستوران‌ها، کترینگ‌ها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و هر جایی که نیاز به تهیه حجم بالای کباب است کاربرد دارد. البته مدل های خانگی نیز تولید می‌شوند که کوچکتر بوده و ظرفیت کمتری برای تولید دارند.


چه زمانی به کباب پز صنعتی گازی نیاز داریم؟

در مکان هایی با ظرفیت های بالای سرویس دهی مانند هتل ها ، آشپزخانه های صنعتی اداره ها، بیمارستان ها ، رستوران ها و غیره حتما باید در کنار کباب پز ریلی ، یک کباب پز صنعتی گازی وجود داشته باشد ، به دلیل اینکه اگر برق یا گاز قطع شود برای جلوگیری از بی نظمی و توانایی ادامه سرویس دهی به مشتریان این دستگاه به راحتی کار را ادامه خواهد داد.


انواع کباب پز صنعتی

کباب پز های صنعتی در سه دسته قرار میگیرند:


  • کباب پز صنعتی ذغالی: کباب پز ذغالی در رستوران هایی مورد استفاده قرار میگیرید که منوی آنها سنتی باشد.


  • کباب پز صنعتی گازی : کباب پز گازی در تمامی رستوران ها کاربرد دارد که به صورت برنر هایی با رویه چدن می باشد.


کباب پز صنعتی اتوماتیک یا ریلی :در تمامی رستوران هایی که حجم بسیار بالایی کباب طبخ میکنند مانند ارگان های نظامی یا دانشگاهها معمولا از این کباب پز ریلی اتوماتیک استفاده میکنند.


گروه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه یکی از پیشروان طراحی و تولید کباب پز صنعتی است که با پیشرفته ترین ماشین آلات ساخت CNC و برش، بسیاری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود را تولید می کند . کباب پز صنعتی تولید شده توسط هلدینگ نگین طبخ خاورمیانه در حالت استاندارد در مدل های کباب پز صنعتی یک متری ، کباب پز صنعتی یک و نیم متری و کباب پز رومیزی طراحی و تولید میشوند که در صورت سفارش خریداران ، امکان ساخت در تمامی ابعاد، با بهترین طراحی و متریان امکان پذیر است.


ویژگی های کباب پز گازی نگین طبخ خاورمیانه

  • یکی از ویژگی های این دستگاه دوجداره (جداره داخلی/جداره خارجی) بودن است که تا حد بسیار بالایی از اتلاف انرژی و حرارت جلوگیری کرده است.
  • جنس بدنه خارجی (جداره خارجی) این دستگاه از استنلس استیل خش دار ۳۰۴ است ،که به صورت کاملا استاندارد دارای ضخامت ۱ میلیمتر می باشد.
  • جنس بدنه داخلی (جداری داخلی) از ورق لعاب کاری شده با ضخامت 1 میلیمتر می باشد که در صورت سفارش خریدار امکان ساخت با ورق استنلس استیل وجود دارد.
  • برنر ها دارای قطر یک اینچ می باشند ( از نوع مانیسان بدون درز).
  • جنس همه مشعل ها از استنلس استیل است.
  • جنس ناودنی ها از چدن است که دارای طراحی مناسب با مشعل ها می باشد.
  • شیر گاز کباب پز صنعتی استیل از بهترین برند های خارجی است که تا 5 بار فشار را تحمل می کند.
  • شمعک کباب پز صنعتی نگین طبخ خاورمیانه از کشور ایتالیا وارد میشود.
  • پایه های این دستگاه از پروفیل های 25 در 25 مجهز با ته پایه میباشند که قابل تنظیم هستند.
  • برای جلوگیری از ریختن روغن کباب ها به زیر کباب پز و غیر بهداشتی شدن محیط ، یک سینی از جنس استنلس استیل 304 خش دار با عمق زیاد همراه دستگاه وجود دارد.

عملکرد کباب پز سنتی

این دستگاه از بخشی برای قرار دادن سیخ ها تشکیل شده است که در زیر آن برنر های خطی تعبیه شده اند . عملکرد کباب پز سنتی به این صورت است که حرارت از میان برنرها به چدن ها می رسد و با داغ شدن چدنها حرارت به سیخ های کباب منتقل می شود.


نکات قبل از خرید کباب پز صنعتی

قبل از خرید کباب پز توجه شما را به یک سری از نکات و فاکتورها جلب میکنیم.


  • مهمترین فاکتور اندازه و ظرفیت دستگاه است. یعنی لازم است بررسی کنید که حجم کاری و سرویس دهی روزانه شما چقدر است و چه دستگاهی پاسخگوی نیاز شما است.
  • نوع دستگاه هم در نحوه عملکرد آن مهم است. کباب‌پزهایی که با ذغال کار می‌کنند، بوی دود و طعمی طبیعی به کباب شما می‌دهند. در کباب‌پزهای گازی و برقی، خبری از بوی دود و آتش نیست. کباب‌پزهای گازی حرارتی یکدست‌تر به بخش‌های مختلف کباب می‌رسانند. کباب‌پزهای برقی هم که ساده ، بدون بو و دود به شما بشقابی از غذاهای خوشمزه هدیه می‌کنند.
  • مهارت پختن کباب با کباب‌پزهای ذغالی کمی زمان می‌طلبد اما کار با انواع دیگر کباب‌پز ها بسیار ساده است.